Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// többmint 20 év tapasztalat

Széleskörű IT megoldások céged biztonságáért!

Teljeskörű IT szolgáltatások cégeknek és vállalkozásoknak a biztonságos és megbízható informatikai háttértért. Bízd ránk az IT kérdéseket és fordíts több időt mindenre, amire szeretnél!

Miért válaszd szolgáltatásainkat?
// Különleges elvárásaid vannak?

Kérj időpontot szakmai tanácsadásra, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást számodra!

// Tervezünk, üzemeltetünk, karbantartunk

Szolgáltatásaink

Rendszerüzemeltetés

Számítástechnikai eszközök és számítógép hálózatok üzemeltetése on-site outsourcing vagy rendelkezésre álló formában. Teljeskörű rendszerüzemeltetés és rendszergazda-szolgáltatás céged számára!

Szaktanácsadás

Segítünk a mindennapi működtetésben és támogatjuk cégedet tanácsadás keretein belül. Kérj konzultációt meglévő informatikai rendszerek modernizálásával, fejlesztésével, bővítésével, valamint új rendszerek kialakításával kapcsolatban!

Rendszerintegráció

Informatikai rendszerek teljes körű kialakítása a tervezéstől az átadásig. Csakis a legjobb, piacvezető gyártók termékeit forgalmazzuk és integráljuk a kialakított rendszerbe. A legfontosabb fázisa a tervezés, így erre kiemelt figyelmet fordítunk.

A rendszerintegráció olyan folyamatot jelent, amely alatt heterogén informatikai infrastruktúrát alkotó elemek összekapcsolását értjük. 

VPS Szolgáltatás

Ezen szolgáltatásunk segítségével irodájának az adatait felköltöztetjük egy felhőbe, ahol mindent elér szerverünk segítségével. Szolgáltatásunk lehetőséget ad bármilyen operációs rendszer futtatására. A virtuális gépek – VPS működésében gyakorlatilag megegyeznek egy önálló szerver géppel. A felhasználásnak természetesen az elérhető erőforrások határt szabnak, ám a legtöbb feladathoz kiválóak. Költségkímélő szolgáltatást nyújt mindenki számára mivel nincs szükség drága szerver megvásárlására, bérlésére. Havidíjas szolgáltatásunk keretében maximális biztonságot nyújtunk és levesszük válladról a terhet, ugyanis központi szerverünkön keresztül intézünk helyetted mindent!  

Telepítés és konfigurálás

Segítünk operációs rendszereidet, szervereidet, szoftvereidet és felhasználói programjaid telepítésében és konfigurálásában, valamint egyedi igényeidnek megfelelően azok beállításában és rendszer integrálásában. 

Hibamegelőző szerviz

Számítástechnikai eszközök szakszerű helyszíni vagy szervizben történő javítása, hibamegelőző karbantartása, gyártó és típusfüggetlen eseti vagy havidíjas konstrukcióban, megegyezés alapján. 

IT Támogatás

IT támogatás szolgáltatásunk keretében támogatjuk meglévő üzemeltető csapatodat szakértők segítségével, amely kiterjedhet a teljes informatikai infrastruktúrára vagy akár csak részterületek támogatására is, például LAN eszközök, tűzfalak, szerverek, adattárolók. Számos gyártói minősítéssel és sokéves tapasztalattal rendelkező mérnökeink havi óradíjas elszámolással állnak rendelkezésedre.

Szerver hoszting

Szerver hoszting szolgáltatásunk igénybevételével, amennyiben nálunk üzemelteted szerveredet, mi pedig professzionális környezetet biztosítunk, ezáltal meghibásodás esetén azonnal ki tudjunk segíteni a megfelelő bérszerverrel. A virtuális magánhálózat távoli irodák, telephelyek, helyszínek, akár több száz végpont közötti megbízható kommunikációját biztosítja.

Üzembe helyezés

Üzembe helyezzük számítógépeidet és perifériáidat az igényeknek megfelelő beállítások mellett, valamint elintézzük a szerverek, adattárolók és hálózati eszközök rack szekrénybe történő beszerelését is.

Hardver értékesítés

Foglalkozunk hálózati eszközök és számítástechnikai termékek forgalmazásával, többek között vezető világmárkák kínálatában megtalálható asztali és hordozható számítógépek, szerverek, nyomtatók, lapolvasók, és egyéb eszközökkel. 

Szoftver értékesítés

Kollégáink a legtöbb szoftver gyártó termékeinek licencelésében átfogó, szakértői szintű ismeretekkel rendelkeznek, összetett kiszolgáló megoldásoktól a legegyszerűbb szoftver alkalmazásokig. Foglalkozunk többek között  Microsoft, Eset és Adobe szoftverekkel.  

Microsoft Cloud

A Microsoft Cloud segítségével könnyedén alkalmazhatjuk napjaink új informatikai technológiáit. Cégünk testreszabott, előfizetéses, felhasználóbarát felhő szolgáltatásokat kínál, melyek alkalmasak irodai, illetve szerver funkciók kiváltására. A felhőalapú modellek használatára épülő munkakörnyezet kialakítása támogatja a gördülékeny irodai munkavégzést ügyfeleink számára.

// 15 év tapasztalat

Miben segíthetünk?

Megoldást nyújtunk, hogy informatikai rendszered működése stabil legyen, valamint ne rabolja az idődet és az energiádat az ezzel járó kihívások sora!

Megtervezzük, kialakítjuk, üzemeltetjük, karbantartjuk, fejlesztjük és bővítjük rendszeredet, valamint ránk bízhatod a felhasználók képzését is! Átvesszük meglévő rendszered kezelését vagy segítünk újat kiépíteni!

// Tervezünk, üzemeltetünk, karbantartunk

Ajánlatkérés