Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// több mint 20 év tapasztalat

Ismerj meg minket

Az ITPrime Solutions Kft. az Info & Press Bt. innovatív cége, amelynek története 2001-re nyúlik vissza így hosszú évek tapasztalata áll mögötte is. Célunk, hogy elégedett légy szolgáltatásainkkal, így cégünket a szakszerűség, a gyorsaság és megbízhatóság alapelveinek mentén működtetjük! Kis- és középvállalkozásoknak nyújtunk informatikai megoldásokat, valamint üzemeltetünk informatikai rendszereket.

Olyan rendszergazda és hosting szolgáltatást nyújtunk, amely nyugalmat, élményt és kényelmet biztosít számukra, amelyet élvezettel vehetsz igénybe. Minden informatikai terhet leveszünk a válladról azért, hogy több időd fordíthass saját cégedre, vállalkozásodra, annak fejlesztésére és jobban tudj fókuszálni a számodra igazán fontos dolgokra.

 

Nagy figyelmet fordítunk a folyamatos szakmai felkészültségünkre és a hosszú távú költséghatékonyságra!

// Tervezünk, kialakítunk, üzemeltetünk, karbantartnuk.

Miben segíthetünk?

Megoldást nyújtunk, hogy informatikai rendszered működése stabil legyen, valamint ne rabolja az idődet és az energiádat az ezzel járó kihívások sora!

Megtervezzük, kialakítjuk, üzemeltetjük, karbantartjuk, fejlesztjük és bővítjük rendszeredet, valamint ránk bízhatod a felhasználók képzését is! Átvesszük meglévő rendszered kezelését vagy segítünk újat kiépíteni, emellett valamennyi irodai eszközöd karbantartásában is számíthatsz ránk, valamint levesszük a válladról a terhet a hardver- és szoftver beszerzésekkel kapcsolatban!

// több mint 20 év tapasztalat

A küldetésünk…

…hogy átformáljuk a hazai kis- és középvállalatok informatikával kapcsolatos negatív szemléletmódját, illetve, hogy a lehető legtöbb magyar vállalkozást segítsünk abban, hogy biztonságos és stabil informatikai rendszert alakítsanak ki, vezessenek be és üzemeltessenek, valamint megbízható hosting szolgáltatást biztosítsunk számukra és ezzel együtt meghatározó piaci szereplőkké váljunk.

Emellett fontos számunkra, hogy…

01
adataid biztonságban legyenek!

02
a legújabb technológiák eljussanak cégedhez!

03
mindig elérhető, profi rendszergazda-szolgáltatást nyújtsunk!

04
megbízható, szakszerű támogatást kapj informatikai rendszeredhez!

05
jobban megértsd a felhő szolgáltatásokat és megmutatjuk, merre indulj!

06
igény szerint bevezessünk a nyílt forráskódú szoftverkörnyezet költséghatékony üzemeltetésébe, illetve támogatunk az átállásban is.

// rólunk

Csapatunk

Rákosi Gergely

Ügyvezető

Dani István

Ügyfélkapcsolat, értékesítés

Erdei Gábor

Rendszermérnök

Bálint Péter

Rendszermérnök

Bődi Endre

L2 Support

Ez a Te helyed!

L1 Support

Fügi Lívia

Pénzügy

Bicskei Zsófia

Adminisztráció

Tappancs

Mókamester
// kapcsolat

Segíthetünk?

Cégszintű elektromobilitás

Ne lepődj meg, ha elektromos rollerrel érkezünk meg hozzád! Cégünk alapelve a zöldenergia és a föld védelméhez való hozzájárulás, így amennyiben lehetséges, valószínűleg elektromos rollerrel fogunk érkezni a belvárosban!

 

Állatbarát környezet

Négylábú segítőnk, Tappancs, a barátságos óriás!

Közvetlen, kreatív, mindenre nyitott csapattal várunk, hogy megtaláljuk céged számára a legjobb megoldást egyedi igényeid alapján!