Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// többmint 20 év tapasztalat

Ismerj meg minket

Az ITPrime Solutions Kft. az Info & Press Bt. innovatív cége, amelynek története 2001-re nyúlik vissza így hosszú évek tapasztalata áll mögötte is. Célunk, hogy elégedett légy szolgáltatásainkkal, így cégünket a szakszerűség, a gyorsaság és megbízhatóság alapelveinek mentén működtetjük! Kis- és középvállalkozásoknak nyújtunk informatikai megoldásokat, valamint üzemeltetünk informatikai rendszereket.

Olyan rendszergazda és hosting szolgáltatást nyújtunk, amely nyugalmat, élményt és kényelmet biztosít számukra, amelyet élvezettel vehetsz igénybe. Minden informatikai terhet leveszünk a válladról azért, hogy több időd fordíthass saját cégedre, vállalkozásodra, annak fejlesztésére és jobban tudj fókuszálni a számodra igazán fontos dolgokra.

 

Nagy figyelmet fordítunk a folyamatos szakmai felkészültségünkre és a hosszú távú költséghatékonyságra!

// Tervezünk, kialakítunk, üzemeltetünk, karbantartnuk.

Miben segíthetünk?

Megoldást nyújtunk, hogy informatikai rendszered működése stabil legyen, valamint ne rabolja az idődet és az energiádat az ezzel járó kihívások sora!

Megtervezzük, kialakítjuk, üzemeltetjük, karbantartjuk, fejlesztjük és bővítjük rendszeredet, valamint ránk bízhatod a felhasználók képzését is! Átvesszük meglévő rendszered kezelését vagy segítünk újat kiépíteni, emellett valamennyi irodai eszközöd karbantartásában is számíthatsz ránk, valamint levesszük a válladról a terhet a hardver- és szoftver beszerzésekkel kapcsolatban!

// our services

Our Leadership Team

We help businesses elevate their value through custom software development,
product design, QA and consultancy services.

David Ferry

Co-Founder of company

Christina Torres

Co-Founder of company

Amalia Bruno

CTO of company

Robert Cooper

CEO of company
+
active Clients
+
projects done
+
team advisors
+
Glorious Years
// technology index

Improve and Innovate
with the Tech Trends

We hire and build your own remote dedicated development teams tailored to your specific needs.

mobile development 70%
web development 90%
ui/ux design 60%