Skip to content
Menu

Az iTPrime Solutions Kft. az Info & Press Bt. innovatív cége, amelynek története 2001-re nyúlik vissza.

Több mint 75 cég hálózatának és informatikai rendszerének üzemeltetését látja el naprakészen. Alapvető
célunk, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásainkkal. Cégünket ennek szellemében a szakszerűség, a gyorsaság és
megbízhatóság alapelveinek mentén működtetjük.

Cégünk legfőbb tevékenységei: informatikai szolgáltatások biztosítása kisvállalkozások és középvállalkozások számára,
valamint informatikai rendszerek üzemeltetése. A vállalkozás bővülésének köszönhetően 2009-tól középvállalatok rendszereinek támogatását is megkezdhettük.
Olyan rendszergazda és hosting szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára, amely nyugalmat, élményt és kényelmet biztosít számukra, amelyet élvezettel vehetnek igénybe. Minden informatikai terhet leveszünk a vállukról, azért, hogy kizárólag saját üzletükre, vállalkozásukra tudjanak fókuszálni. Hogy ez gördülékenyen megvalósulhasson nagy figyelmet fordítunk a folyamatos szakmai felkészültségünkre és a hosszú távú költséghatékonyságra.

Célunk, hogy átformáljuk a hazai kis- és középvállalatok informatikával kapcsolatos negatív szemléletmódját, illetve, hogy 5 000 magyar vállalkozást segítsünk abban, hogy biztonságos és stabil informatikai rendszert alakítsanak ki, vezessenek be és üzemeltessenek, valamint megbízható hosting szolgáltatást biztosítsunk számukra.

Cégünk szakemberei saját tudásbázist hoztak létre a komplexebb feladatok hatékonyabb megoldásának érdekében, mely minden felmerülő kérdésre választ tartalmaz.


“Az együttműködésünk már tíz évre tekint vissza. Nem várt, azonnali intézkedést igénylő helyzetekben mindig feltétlenül számíthatunk az iTPrime munkatársaira, teljes erőbedobással dolgoznak a hibaelhárításon. Kérésünk nélkül is felveszik a kapcsolatot azokkal a szállítókkal, szolgáltatókkal, akiknek az együttműködése elengedhetetlen a problémák megoldásában. Az eddigi tapasztalataim alapján én a legnagyobb megelégedettséggel tudok csak szólni a iTPrime által nyújtott szolgáltatás szakmai színvonaláról, és a munkatársai felkészültségéről, emberi hozzáállásáról. Bízom benne, hogy hasonló tapasztalatokról számolhatok be egy újabb évtized elteltével!”